Facebook

REPARATIE

 

Bij LMC Electronics kunt u terecht met elk model en merk PC, laptop, tablet, smartphone, mobiele GPS apparatuur en DVR en PVR apparatuur.  Wij repareren vrijwel alle defecten/schades zelf met onze eigen technische dienst.

PC  

PC service: Wij lossen ook problemen op locatie op, mocht u het zelf echt niet meer zien zitten. Voor meer informatie hierover neem gerust contact met ons op.

Back up:  Heeft u een kapotte PC, waar u nog belangrijke gegevens op heeft staan? Deze gegevens kunnen wij voor u overzetten naar een andere pc, laptop of externe harde schijf. Ook als u Windows niet meer kunt openen kunnen wij uw gegevens voor u opslaan. Vanaf een werkende harde schijf kunnen we een backup voor u maken, bij een kapotte harde schijf is data recovery mogelijk.

LAPTOP 

Bij ons kunt u terecht met elk merk of model laptop. De meest gerepareerde laptop merken: Acer, Apple, Asus, Compaq, Dell, Fiutsju, Gateway, HP, Lenovo, Medion, Packard Bell, Samsung, Siemens en Sony.

 

Wordt uw laptop ontzettend warm? Is uw laptop defect of valt spontaan uit? Is uw laptop erg langzaam en traag geworden? Geen paniek! Een nieuwe laptop kopen is vaak een dure aangelegenheid. Wij helpen u graag verder met het repareren en/of sneller maken van uw laptop! Wij zijn experts hierin, dagelijks zijn wij werkzaam om laptops op te schonen, te onderhouden en repareren.

 

U kunt bij ons terecht voor het vervangen en repareren van accu's, opladers, toetsenborden en schermen. Onze technische dienst is opgeleid om laptops te repareren, onderhouden, repareren en hebben in de jaren door ook veel ervaring opgebouwd. Wij analyseren uw laptop en onderdelen met behulp van professionele apparatuur en software.

TABLET/SMARTPHONE 

Is uw tablet of smartphone kapot? U wilt uw tablet of smartphone laten repareren bij een betrouwbaar en betaalbaar reparatiebedrijf? Bij LMC Electronics kan de klacht, het defect of de schade snel, vakkundig en goedkoop worden gerepareerd. Wij begrijpen hoe belangrijk uw tablet of smartphone voor u is, wij kunnen zelf namelijk ook niet meer zonder!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?  Het vervangen of herstellen van een beeld en/of touchscreen probleem. Een scherm of touchscreen reparatie,  vervangen van de homebutton of een accu batterij. Problemen met de audio  of het niet functioneren van de trilfunctie. Voor deze en alle andere vragen en reparaties kunt u bij ons terecht!

 

Wij repareren o.a. de volgende smartphone en tablets: Apple - iPhone en iPad, Samsung smartphones en tablets, LG, Huawei, HTC en Sony. Staat uw merk niet erbij? Geen zorgen! Bel of vul het contactformulier in met uw merk en defect/schade. Wij zullen u dan informeren over de reparatiemogelijkheden.

MOBIELE GPS APPARATUUR 

TomTom en eventuele overige merken GPS voorzien van nieuwe laadstekker, het vervangen van een gebroken LCD schermen en andere voorkomende problemen. 

 

DVR EN PVR APPARATUUR 

digitale video recorder of

En ook voor alle andere problemen met uw apparaat bent U bij ons op het juiste adres!

OVER LAPTOPREPARATIE.COM 

 

Voor alle werkzaamheden aan uw pc, laptop, tablet, smartphone en mobiele gps apparatuur.

 

tevens stellen wij geldige verzekeringsexpertises op, welke u bij de verzekeraar kunt declareren.

CONTACT LAPTOPREPARATIE.COM 

 

       fattenbergstraat 43

       6191 EP Neerbeek

 

       0031 (0)464434520

 

       Openingstijden:

       maandag t/m donderdag 9:00 - 19:00 uur

       Vrijdag van 13:00 - 19:00 uur

       reparaties enkel op afspraak!

        LMC Electronics 2017